Vilvoordelaan 65 - 1930 Zaventem
Vilvoordelaan 65 - 1930 Zaventem
Copain copine logo alt

Zomertijd bij CopainCopine🏝️

zonnige zomer op het terras van Copaincopine tijdens een afterwork
zomer evenement voor een afetrwork op ons zonnig terras in Copaincopine

Share This Post

Hey Copains en Copines,

Grijp je zonnebril en je favoriete zomeroutfit, want bij CopainCopine staat er heel wat leuks op de planning! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen voor wat ontspannen zomermomenten onder het genot van heerlijk eten en verfrissende drankjes. Hier is wat je niet mag missen:

Laat die Buikjes Knorren op Donderdag! 🍽️

Is je werkweek hectisch? Geen zorgen! Kom op donderdag langs voor een heerlijke lunch die je smaakpapillen doet juichen. Verwen jezelf met onze smakelijke gerechten en laat je middagpauze een feestje worden! Kom langs bij ons tapas restaurant in Zaventem en ontdek de smaken van de zomer.

Terrasjesweer, Here We Come! 🌴

De vogels fluiten, de zon schijnt en ons terras staat te popelen om jou te verwelkomen! Bereid je voor op ontspannen momenten en lachende gezichten terwijl je geniet van de zwoele zomerbries en onze heerlijke drankjes. Onze cocktail bar in Zaventem is dé plek voor een ontspannen middag of een levendige avond.

Nieuwe Smaken, Nieuwe Avonturen! 🍹🍴

Onze keukenbrigade is druk bezig met het creëren van een scala aan verrukkelijke nieuwe gerechten om je smaakpapillen te prikkelen. Van pittige tostadas tot sappige BBQ-platters, er staat een zomer vol smaakexplosies op je te wachten! Blijf op de hoogte via onze sociale kanalen voor onze menukaart en zijn laatste updates. Ontdek weldra de nieuwe smaken van ons tapas restaurant in Zaventem!

BBQ Bonanza plater: - Pulled pork, Brisquet, chicken wing and some nice sausage and iberico spar ribs

More To Explore

Afterwork event / team event zaventem
Uncategorized

Afterwork in zaventem

Deze blog is gemaakt om bedrijven een Afterwork in zaventem te laten organiseren en dit uiteraard bij Copaincopine. om samen gezellig te genieten van tapas en foodsharing in het gezelligste restaurant van zaventem!

Op zoek om uw team samen te brengen met daarbij een inspirerende lunchbijeenkomst ?

lunch meeting _510