Vilvoordelaan 65 - 1930 Zaventem
Vilvoordelaan 65 - 1930 Zaventem
Copain copine logo alt

Afterwork in zaventem

Afterwork event / team event zaventem
Deze blog is gemaakt om bedrijven een Afterwork in zaventem te laten organiseren en dit uiteraard bij Copaincopine. om samen gezellig te genieten van tapas en foodsharing in het gezelligste restaurant van zaventem!

Share This Post

Beleef de Perfecte Afterwork Sfeer bij CopainCopine: Waar Gezelligheid Samensmelt met Genot! 🍹

Ben je op zoek naar een unieke afterwork-ervaring? Kom dan langs bij CopainCopine, dé plek waar elke gelegenheid een reden tot feesten wordt! Gelegen in het bruisende hart van Brussel, bieden wij de ideale setting voor jouw volgende bedrijfsbijeenkomst of informele samenzijn. Organiseer nu Jouw Afetrwork in Zaventem

Een Ontmoetingsplaats voor Zakelijk Succes

Bij CopainCopine draait het niet alleen om ontspanning na een lange werkdag – het is een ontmoetingsplaats voor zakelijk succes. Door de jaren heen hebben we enkele van de grootste namen in het bedrijfsleven mogen verwelkomen, waaronder Brussels Airlines, Novera, KPMG, Deloitte, CP Chem en Pepsico. Onze privé Mezzanine biedt de perfecte setting voor intieme bijeenkomsten, waar collega’s kunnen verbinden onder het genot van heerlijke tapas en verfrissende drankjes.

Onvergetelijke Privéfeesten

Maar dat is niet alles Рwe hebben ook het genoegen gehad om volledige priv̩feesten te organiseren voor bedrijven zoals Nu Skin, Deloitte, Toyota en Alight Solutions. Of je nu een mijlpaal viert of gewoon even wilt ontspannen met je team, ons toegewijde personeel zorgt ervoor dat elk detail tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat jij zorgeloos kunt genieten van de festiviteiten.

Een Zomerse Oase Wacht op Jou

Met de zomer in aantocht is er geen beter moment om je volgende evenement bij CopainCopine te plannen. Ons prachtige terras biedt de perfecte ambiance voor buiten dineren en entertainment. Van cocktailfeestjes tot BBQ-avonden, wij kunnen evenementen van elke omvang en stijl verzorgen, zodat jouw zomerse vieringen een onvergetelijke ervaring worden.

Sluit Je Aan bij Ons bij CopainCopine

Waar wacht je nog op? Of je nu een bedrijfsevenement wilt organiseren of gewoon wilt ontspannen met vrienden, CopainCopine heeft alles wat je nodig hebt om van je volgende afterwork-moment een onvergetelijke ervaring te maken. Met onze heerlijke tapas, verfrissende drankjes en gastvrije sfeer, zul je je meteen thuis voelen.

Bedankt aan al onze trouwe klanten voor hun vertrouwen, en aan degenen die het nog moeten ontdekken wat CopainCopine te bieden heeft – we kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Tot snel bij CopainCopine!

More To Explore

Afterwork event / team event zaventem
Uncategorized

Afterwork in zaventem

Deze blog is gemaakt om bedrijven een Afterwork in zaventem te laten organiseren en dit uiteraard bij Copaincopine. om samen gezellig te genieten van tapas en foodsharing in het gezelligste restaurant van zaventem!

Op zoek om uw team samen te brengen met daarbij een inspirerende lunchbijeenkomst ?

lunch meeting _510