Vilvoordelaan 65 - 1930 Zaventem
Vilvoordelaan 65 - 1930 Zaventem
Copain copine logo alt

Restaurant zaventem CopainCopine🏝️

zonnige zomer op het terras van Copaincopine tijdens een afterwork
Evenement en afterwork momenten op ons zonnig terras in Copaincopine

Share This Post

Hey Copains en Copines,

Grijp je zonnebril en je favoriete zomeroutfit, want bij Restaurant zaventem CopainCopine staat er heel wat leuks op de planning! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen voor heel wat afterwork events en ontspannen zomermomenten onder het genot van heerlijk eten en verfrissende drankjes, vanuit onze cocktail bar. Hier is wat je niet mag missen:

Laat die Buikjes Knorren op Donderdag! 🍽️

Is je werkweek hectisch? Geen zorgen! Kom op donderdag langs voor een heerlijke lunch die je smaakpapillen doet juichen. Verwen jezelf met onze smakelijke gerechten en laat je middagpauze een feestje worden! Kom langs bij ons tapas restaurant in Zaventem en ontdek de smaken van de zomer.

Terrasjesweer, Here We Come! 🌴

De vogels fluiten, de zon schijnt en ons terras staat te popelen om jou te verwelkomen! Bereid je voor op ontspannen momenten en lachende gezichten terwijl je geniet van de zwoele zomerbries en onze heerlijke drankjes. Onze cocktail bar in Zaventem is dé plek voor een ontspannen middag of een levendige avond.

 

Nieuwe Smaken, Nieuwe Avonturen! 🍹🍴

Onze keukenbrigade is druk bezig met het creëren van een scala aan verrukkelijke nieuwe gerechten om je smaakpapillen te prikkelen. Van pittige tostadas tot sappige BBQ-platters, er staat een zomer vol smaakexplosies op je te wachten! Blijf op de hoogte via onze sociale kanalen voor onze menukaart en zijn laatste updates. Ontdek weldra de nieuwe smaken van ons tapas restaurant in Zaventem!

BBQ Bonanza plater: - Pulled pork, Brisquet, chicken wing and some nice sausage and iberico spar ribs

More To Explore

Tapas restaurant zaventem
Uncategorized

HERE IT IS… OUR NEW TAPAS MENU!

Our new Tapas menu Maak je alvast maar klaar om je smaakpapillen te prikkelen! Guess what’s sizzling at CopainCopine starting today? Our new Tapas menu!

Op zoek om uw team samen te brengen met daarbij een inspirerende lunchbijeenkomst ?

lunch op donderdag