Vilvoordelaan 65 - 1930 Zaventem
Vilvoordelaan 65 - 1930 Zaventem
Copain copine logo alt

Lunch

Team lunch op donderdag bij copain copine

Geniet van een Snelle en Heerlijke Lunch met Collega’s en Vrienden

Lunch op donderdag bij restaurant Copaincopine

Bij Copaincopine begrijpen we het belang van een verfrissende pauze tijdens je drukke werkdag. Ons tapasrestaurant in Zaventem biedt de perfecte setting voor een snelle en aangename lunch onder collega’s en vrienden. Of je nu wilt bijpraten onder het genot van heerlijke gerechten of op zoek bent naar een handige maar bevredigende maaltijd, onze lunchservice op donderdag voldoet aan al je wensen.

Stel je voor dat je het kantoor verlaat en een gastvrije omgeving binnenstapt waar heerlijke tapas op je wachten. Ons menu is ontworpen om foodsharing aan te moedigen, zodat je gemakkelijk verschillende smaken kunt proberen en iets kunt vinden dat iedereen lekker vindt. Van klassieke tapas tot innovatieve creaties, elk gerecht wordt met zorg en aandacht voor detail bereid.

Snelle en Ontspannen Lunchervaring

Onze lunchservice is ontworpen voor efficiëntie zonder in te boeten aan kwaliteit. We weten dat jouw tijd kostbaar is, dus streven we ernaar om een snelle werklunch te serveren die je een voldaan gevoel geeft en je klaarstoomt voor de rest van je dag. Met onze attente service en comfortabele setting kun je ontspannen, genieten van heerlijk eten en met een glimlach weer aan het werk gaan.


Teamevenementen Tijdens de Lunch voor Productieve Meetings

Lunch tapas restaurant Copaincopine

Copaincopine is niet alleen een plek om te eten; het is een locatie voor het versterken van teams en het bevorderen van samenwerking. Onze lunchaanbieding op donderdag is perfect voor teamevenementen, omdat het een ontspannen maar stimulerende omgeving biedt waar iedereen kan genieten van een productieve meeting tijdens de lunch.

Versterk de Teamgeest

Het organiseren van een teamlunch in ons restaurant in Zaventem stelt je in staat om zaken met plezier te combineren. Onze tapas-stijl foodsharing bevordert interactie en delen, wat kan helpen om barrières te doorbreken en kameraadschap onder teamleden op te bouwen. Of je nu nieuwe ideeën aan het brainstormen bent, projectupdates bespreekt of een mijlpaal viert, onze lunch café setting maakt het allemaal nog leuker.

Naadloze Zakelijke Lunches

We bieden een reeks voorzieningen om ervoor te zorgen dat je zakelijke lunch soepel verloopt. Onze ruime en comfortabele zitarrangementen zijn ideaal voor groepsdiscussies en we bieden gratis Wi-Fi voor al je digitale behoeften. Bovendien kun je met ons uitgebreide menu gemakkelijk inspelen op verschillende dieetvoorkeuren en ervoor zorgen dat iedereen tevreden vertrekt.

Exclusieve Lunchservice op Donderdag

Let op: onze speciale lunchservice is exclusief beschikbaar op donderdagen van 11.00 uur tot 14.30 uur. Deze beperkte tijdsaanbieding zorgt ervoor dat elke lunchervaring uniek en zorgvuldig samengesteld is. Of je nu een informele bijeenkomst plant of een formeel teamevenement, reserveer je tafel van tevoren om je plekje te verzekeren.


Waarom Kiezen voor Copaincopine?Plan Je Lunch op Donderdag


Klaar om je lunchtijd te verbeteren? Reserveer nu je tafel om te genieten van onze exclusieve lunchservice op donderdag. Ontdek het plezier van foodsharing met collega’s en vrienden en maak van je lunch de hoogtepunten van je week.